Waarom zou je voor yoga kiezen?

In deze hectische tijd staan wij eigenlijk continue op scherp, of “aan” Door alles wat er gebeurt om ons heen, in de media, social media en alle pingeltje-geluidjes waarop wij toch stiekem willen reageren. Bij yoga kies je voor jezelf om bij jezelf in te tunen. Je gaat offline maar inline bij jezelf. Door de aandacht te brengen naar de lichamelijk houdingen (asana’s) in combinatie met de concentratie en de ademhaling.

Timelezz biedt voor jong en oud lessen aan op een ontspannen en ongedwongen wijze met respect voor jezelf en elkaar.

Timelezz biedt voor jong en oud yogalessen aan op een ontspannen en
ongedwongen wijze met respect voor jezelf en elkaar.

Wat kan yoga mij bieden

Een voordeel van yoga is dat het je lichaam, krachtiger maakt en dat het flexibeler wordt. Daarnaast, een hele belangrijke; is dit voor de mind een rustgever, door de concentratie en de ademhaling.

Duzzzz………………………….

Heb je behoefte om jezelf te leren ontspannen omdat je spanningsboog erg strak staat of heb je misschien meer behoefte aan een betere nachtrust?.
Misschien merk je dat je concentratie verminderd is en wil je je beter kunnen concentreren/focussen. In combinatie met je ademhaling en de beweging, zodat je op jouw eigen tempo flexibel(er) wordt in lichaam en geest?

Sluit aan bij een les om te proberen, (proefles) en oordeel zelf wat het voor je doet.

Belangrijk om te weten is dat het niet gaat bij yoga om hoe goed je bent maar juist over wat je tegenkomt tijdens je beoefening.

Nieuwsgierig geworden?

Kom eens een proefles meedoen! 😉