JacquiEigenaar

Inspirerende ontdekking

Beweging is een woord dat in alle opzichten aanwezig is in het leven, zowel fysiek als mentaal.

“Don’t be afraid of change, it’s going to happen anyway”.

We maken allemaal mooie, verdrietige, vrolijke en intense momenten mee in ons leven. Soms sta je erbij stil maar vaak ga je op in de dagelijkse drukte en hectiek van de dag. Hoe kun je hier voor jezelf een balans in vinden, dat is voor iedereen anders, voor mij was dat o.a. door het volgen van yogalessen.

Graag stel ik me even voor, ik ben Jacqui Kluijtmans, woon samen in Hillegom en ben moeder van onze dochter Julia en we hebben een lief hondje, Pepper. Lang geleden ben ik gestart met het volgen van yogalessen. De (innerlijke) rust die ik gevonden heb tijdens het volgen van deze lessen heeft mij zo geprikkeld, dat ik meer wilde weten over yoga. De rust en inspiratie die het mij brengt, wil ik graag delen en overbrengen naar anderen.

Dit was de aanleiding om te starten met de opleiding: yogadocente; een intensieve maar een inspirerende opleiding bestaande uit: Power Yoga en Yin Yoga (Yoga Alliance 200 uur), afgerond. Het is een indrukwekkende reis die oneindig is, want je bent immers nooit uitgeleerd. Het volgen van workshops en zelf lessen volgen vind ik erg fijn omdat je telkens voelt en leert. Je blijft nieuwsgierig en blijft ook jezelf ontwikkelen en bijscholen door het volgen van modules en verdiepingsworkshops.  Inmiddels zijn yoga Nidra en verdieping in Yin yoga met extra’s zoals o.a. myo fascia release en meer toegevoegd.

Reiki behandelingen worden inmiddels gegeven en ben in opleiding als Holistisch Therapeut.

Sinds 2017 heb ik m’n studio in Hillegom en in juni 2019, verhuisd naar een prachtige locatie aan de Haarlemmerstraat 5 te Hillegom. Alles is spontaan en heel organisch ontstaan en het geeft zoveel voldoening om les te mogen geven en de mensen met een fijn gevoel weer naar huis te laten gaan en weer terug te zien. Zelf houd ik van down to earth en ook humor.

Yoga is voor mij als docent telkens een beleving en hoop dat de deelnemers dit ook zo mogen ervaren.

De groepen zijn niet te groot, waardoor het accent ligt op de persoonlijke aandacht.

Yoga kan een mooie aanvulling zijn op jouw way of life.  Ik nodig je graag uit in de studio op de mat en kom jouw beleving ervaren.

Tot snel, lieve groet,

Jacqui

Linda - Docent Vinyasa yoga