Timelezz - Voorstellen

Lees meer over Jacqui, haar reis als Holistisch Therapeut en maak kennis met het team van Timelezz

Timelezz & Jacqui Kluijtmans

Ik ben Jacqui Kluijtmans, founder van Timelezz. Ik woon samen in Hillegom, ben moeder van onze dochter Julia en we hebben een lief hondje, Pepper. 

Lang geleden ben ik gestart met het volgen van yogalessen. De (innerlijke) rust die ik gevonden heb tijdens het volgen van deze lessen heeft mij zo geprikkeld dat ik meer wilde weten over yoga. De rust en inspiratie die het mij brengt, wil ik graag delen en overbrengen naar anderen.

Dit gevoel was de aanleiding om te starten met de opleiding tot yogadocente. Een intensieve maar ontzettend inspirerende opleiding bestaande uit Power Yoga en Yin Yoga (Yoga Alliance 200 uur) die ik met veel plezier heb afgerond. 

We maken allemaal mooie, verdrietige, vrolijke en intense momenten mee in ons leven. Soms sta je erbij stil maar vaak ga je op in de dagelijkse drukte en hectiek van de dag. Hoe je hier voor jezelf een balans in kunt vinden is voor iedereen anders. Voor mij was dat o.a. door het volgen van yogalessen. 

Ik vertel je graag over mijn reis… Het is een indrukwekkende reis zonder eindbestemming, je bent immers nooit uitgeleerd. Het volgen van workshops en andere lessen volgen vind ik erg fijn omdat je telkens voelt en leert. Je blijft nieuwsgierig en blijft ook jezelf ontwikkelen en bijscholen. 

Sinds 2017 heb ik een eigen studio. Eerst op een andere locatie maar in juni 2019 verhuisd naar een prachtige locatie aan de Haarlemmerstraat 5, op de rand tussen Bennebroek en Hillegom. Alles is spontaan en heel organisch ontstaan en het geeft mij zoveel voldoening om les te mogen geven, de mensen met een fijn gevoel weer naar huis te laten gaan en in een andere les weer terug te zien. Zelf houd ik van down to earth, beide voetjes op de mat en met de nodige dosis humor. 

Yoga is voor mij als docent telkens een beleving en hoop dat de deelnemers dit ook zo mogen ervaren. De groepen zijn niet te groot, waardoor het accent ligt op de persoonlijke aandacht. Yoga kan een mooie aanvulling zijn op jouw way of life. Ik nodig je graag uit bij Timelezz in de studio en de theekamer, kom jouw beleving ervaren.

Tot snel, 

Liefs, Jacqui

Mijn reis / opleidingen

Naast het doceren van yogalessen ben ik verder op reis gegaan de afgelopen jaren.

Ik vond meer verdieping in verschillende opleidingen op het gebied van Mindfulness en de diverse wijze van yin yoga (voorbeeld myofascia) en yoga nidra

Ook op een persoonlijke ontdekkingsreis gegaan en opgeleid tot Holistisch Therapeut, Reiki Master en Ademcoach

Een van de recente bestemmingen was de training tot het kunnen verzorgen van transformational cupping, wat ook een helende werking heeft.

Jacqui - Holistisch Therapeut

Naast de yoga belevingslessen kun je soms ook nog net even dat steuntje in de rug gebruiken om de juiste balans te vinden in de reis van het leven.

Graag wil ik jou tijdens de reis van jouw leven ondersteunen als je de balans even kwijt bent. Samen gaan we eerst ons reisplan bespreken(intake). Wat heb je nodig om de reis de gaan beleven op een gewenste manier. Een klacht, dit kan mentaal of fysiek zijn, is een signaal van het lichaam om te onderzoeken. Wat is hier de oorzaak van? Door hier alvast bewustwording te creëren, kunnen we weer verder gaan kijken naar het te bewandelen pad.

Er kunnen zich onbewust blokkades vastzetten in het lichaam door bijvoorbeeld verdriet wat niet is verwerkt of door andere heftige gebeurtenissen in het leven, waardoor trauma is ontstaan en jouw reis in het leven als minder prettig kan worden ervaren.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Stuur een e-mail naar: info@timelezz.nl

Be Yourself - Feel Good

Wat we sowieso meenemen zijn 5 pijlers.

Fysiek niveau: Je zou bijvoorbeeld, door te veel ballast met je mee te dragen, lichamelijke klachten kunnen ervaren zoals  bijvoorbeeld spierspanning in je nek, spanningshoofdpijn, stress en vermoeidheidsklachten.

Emotioneel niveau: Als je veel fysieke klachten ervaart kan dit zich uiten op emotioneel vlak. Dit zou zich kunnen laten zien door verdriet, afwezigheid, somber zijn  maar ook boosheid. Het effect kan ook andersom zijn. Dus wanneer je verdriet ervaart wat je niet uit, kan zich dit weer gaan settelen in je lijf.

Mentaal niveau: Welke overtuigen komen er bij jouw langs. Hoe denk jij bijvoorbeeld over jezelf ,welke gedachtenpatronen komen steeds.

Energetisch niveau: Voel jij je moe, lusteloos? Waar krijg je energie en waarvan gaat jouw energie lekken?

Spiritueel niveau: Wat is jouw passie, waar gaan jij van stralen?

Door verschillende methodieken die ik voor je in mijn “reiskoffer” heb, gaan wij hier een mooie samenstelling voor jou maken.

Misschien heb je aan weekend tas genoeg en ben je na 1 sessie blij en tevreden. Of misschien wil je vaker een weekend weg en kom je met regelmaat terug om je weekendtas aan te passen aan de reis. Wil je een langere reis maken? Ook daar kunnen we de reiskoffer op aanpassen. 

Wat vind je in de reiskoffer:

  • Reiki
  • Klankschaal behandeling
  • Mindfulness
  • Ademwerk
  • Yoga op maat (privé)
  • Cupping (transformational)
  • Nidra geleidemeditaties

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Stuur een e-mail naar: info@timelezz.nl

“Don’t be afraid of change, it’s going to happen anyway”.

Beweging is een woord dat in alle opzichten aanwezig is in het leven, zowel fysiek als mentaal. 

Het Timelezz Team

Wat ben ik blij en dankbaar met het Timelezz Team! Een groep vaste docenten die verschillende lessen verzorgen in de studio. Elke docent heeft een eigen manier van lesgeven maar allemaal met dezelfde passie en persoonlijke betrokkenheid. In het lesrooster zie je altijd door welke docent de les gegeven wordt. 

Jacqui

Yoga is voor mij als docent telkens een beleving en hoop dat de deelnemers dit ook zo mogen ervaren.

Ansje - Pilates docent

Ansje

Ansje verzorgt met veel enthousiasme en kennis haar fantastische pilates lessen bij Timelezz.

Kenlly - Docent Gentle Yoga

Kenlly

Kenlly geeft liefdevol en op haar eigen wijze de yin flow, hoe fijn kun je je dag of zelfs je weekend starten?

Hedy

Hedy verzorgt met passie de Hatha flow yoga. Een zachte yogavorm waar veel andere yoga stijlen op zijn gebaseerd.

Naast de vaste docenten zijn er ook invalkrachten die met dezelfde passie de lessen verzorgen.  Ingrid – gespecialiseerd in yin yoga(flow) en Ellen o.a gespecialiseerd in het verzorgen van pilates lessen.

Lees verder - Over Yoga

Scroll naar boven