Timelezz - Workshops & Specials

Timelezz organiseert workshops en specials op inspirerende locaties. 

Timelezz workshops & specials

Be Yourself - Feel Good

Timelezz organiseert regelmatig inspirerende workshops en specials. Bij ons in de studio en andere inspirerende locaties. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Vrijdag 19 april 2024

Mantra concert met Dana Devi

Datum: 19 april 2024
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Yogastudio Timelezz
Investering in jezelf: €30,- 

“Doorway to Silence” – – Mantra concert met Dana Devi –

Jaaa! Zo blij! Devi komt naar Timelezz.

Ervaar diepe ontspanning met de muziek van mantra zangeres Dana Devi.
Al eeuwenlang hebben mensen vrede en liefde gevonden in mantra’s en gebeden. Dana’s devotionele muziek zal je uitnodigen om te vertragen en te verstillen. De mantra’s in het Sanskriet, vaak gecombineerd met de vertaling in het Engels wiegen je heel zachtjes naar de stilte toe. Rustgevende muziek die ons herinnert aan de innerlijke vrede die in ieder van ons aanwezig is. Een mantra concert om te luisteren, mee te zingen en je hart te openen.

Dana Devi is mantra zangeres, muzikante en yogi. Het is haar passie de harten van mensen te raken met muziek en stilte. Ze groeide op in een yoga ashram en werd al op jonge leeftijd aangetrokken tot Indiase muziek en mantra’s. Ze brengt mensen in diepe ontspanning met zacht gitaarspel en haar helende stem. In 2019 kwam haar eerste album uit: “Doorway to Silence”.

Hoe fijn wil je je weekend starten? Zo dus 😉 
Meld je aan via onderstaande button en trek makkelijk zittende kleding aan zodat je lekker zittend kunt genieten en meezingen met deze fantastische vrouw.

Vrijdag 3 mei 2024

Ademcirkel

Datum: 3 mei 2024
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Yogastudio Timelezz
Investering in jezelf: €50,- 

Kom en ervaar aan bij ons een liefdevolle beleving van  een holistische wijze van yoga en ademwerk.

Voel en ervaar de kracht van en met elkaar, voel de verbinding met je lijf en met elkaar en geef jezelf de ruimte door blokkades vrij te laten uit je lijf.

Timelezz biedt voor jong en oud yogalessen aan op een ontspannen en ongedwongen wijze met respect voor jezelf en elkaar.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze workshops, specials en andere toffe nieuwsberichten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste lessen & updates.

Lees verder - Contact

Scroll naar boven