Systemisch werken

zo 19 maart | 14:00 – 18:00 uur | €59,50

Ben jij ook nieuwsgierig hoe de echo van je familie in jou door klinkt? Loop je in verschillende situaties tegen dezelfde patronen aan? Wil je zicht krijgen op wat jij achter je kunt laten of juist aan hebt te kijken?

Feng Shui

za 22 april | 13:00 – 16:00 uur | €35,-

Feng Shui is een oude Chinese filosofie die zich richt op het creëren van harmonie en balans in jouw woonomgeving. Wil je weten wat jij als mens nodig hebt om van je huis een thuis te maken? Ga mee op reis!

Wil je op de hoogte blijven van onze specials/workshops
meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Waar kan ik rekening mee houden voor de yogales?

Een handige tip is dat je zorgt dat je ruim van te voren (liefst 2 uur van te voren) licht eet. Zodat jij je ongestoord kunt bewegen in de les, zonder een vol gevoel.

Wanneer je de ruimte binnenkomt, kun je je voorbereiden door rustig je plek te gaan klaarmaken voor jouw practice. Dit doe je zo zachtjes mogelijk zodat een ieder op zijn/haar manier zich rustig kan voorbereiden voor de les.

Maak het jezelf comfortabel, door makkelijk zittende kleding te dragen en het liefst zo min mogelijk sieraden, zodat je ongestoord je bewegingen kunt maken. Tijdens de houdingen (asana’s) bij voorkeur geen sokken aan ivm glijden en zeker niet onbelangrijk het contact maken met de mat. Neem wel sokken mee en een vestje, zodat je bij de eindontspanning jezelf lekker kunt inpakken en warm kunt houden als je daar behoefte aan hebt, want wanneer je het koud krijgt is het lastig om jezelf te kunnen ontspannen.

Qua benodigdheden heb je verder eigenlijk niets nodig. De schone yogamatten hangen er tot je beschikking evenals blokken en andere yogaprops.