Wil je op de hoogte blijven van onze specials/workshops
meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Waar kan ik rekening mee houden voor de yogales?

Een handige tip is dat je zorgt dat je ruim van te voren (liefst 2 uur van te voren) licht eet. Zodat jij je ongestoord kunt bewegen in de les, zonder een vol gevoel.

Wanneer je de ruimte binnenkomt, kun je je voorbereiden door rustig je plek te gaan klaarmaken voor jouw practice. Dit doe je zo zachtjes mogelijk zodat een ieder op zijn/haar manier zich rustig kan voorbereiden voor de les.

Maak het jezelf comfortabel, door makkelijk zittende kleding te dragen en het liefst zo min mogelijk sieraden, zodat je ongestoord je bewegingen kunt maken. Tijdens de houdingen (asana’s) bij voorkeur geen sokken aan ivm glijden en zeker niet onbelangrijk het contact maken met de mat. Neem wel sokken mee en een vestje, zodat je bij de eindontspanning jezelf lekker kunt inpakken en warm kunt houden als je daar behoefte aan hebt, want wanneer je het koud krijgt is het lastig om jezelf te kunnen ontspannen.

Qua benodigdheden heb je verder eigenlijk niets nodig. De schone yogamatten hangen er tot je beschikking evenals blokken en andere yogaprops.